Noticies‎ > ‎

Llibres Tòfona

3 de març 2014, 1:17 publicada per Tòfona Catalana

LA TÒFONA DE LA TERRA A LA CUINA

Pep Palau i Fina Vila

 

La tòfona ha estat des de sempre un fruit molt preuat: per a uns és un enigma i per a d'altres, una exquisidesa massa cara. Els autors d'aquest llibre en desfan els misteris i ens ajuden a treure'n partit a la cuina. Mercat, negoci, passió i receptes són els temes que tracten Fina Vila, tota la vida envoltada de tofonaires, i Pep Palau, que ha treballat durant anys amb la tòfona darrere dels fogons. El llibre inclou més de quaranta receptes, que van des de les preparacions bàsiques fins a les magistrals, a càrrec, entre d'altres, de Ferran Adrià, Ignasi Camps, Carles Gaig, Nando Jubany, Àngel Pascual, Carme Ruscalleda i Toni Sala.

Comments