Recepta de Cuina Bacallà https://www.facebook.com/cuina.bacalla http://www.irreductibles.cat/cuina/
Ingredients 4 persones: 1 conill Elaboració: Poseu una cassola al foc amb l’oli i la mantega. Hi afegiu l’all, la ceba, la pastanaga, el llorer i el clau d’espècia. Un cop ben sofregit, hi afegiu el vi ranci, el deixeu reduir, hi agregueu la nata i el caldo, i ho deixeu coure a foc molt lent. A continuació, trossegeu el conill a vuitens, el salpebreu i el fregiu, procurant que no agafi color. Un cop fregit i ben escorregut, l’agregueu a la cassola, i ho deixeu coure tot junt a foc molt lent durant uns 30 minuts. Després traieu el conill i el col•loqueu en una altra cassola. Passeu la salsa per el túrmix perquè quedi ben fina. Hi afegiu les avellanes i la tòfona ben picada, amb el seu suc. Ho serviu amb unes patates bullides com a guarnició |
Receptes >