Receptes‎ > ‎

Foie gras saltat amb patates confitades, ous i tòfones



 

 

Ingredients

  • 500 g de foie gras

  • 2 patates grosses

  • 50 g de greix d'ànec

  • 4 ous de gallina de casa

  • 1 tòfona d'hivern

  • 5 cullerades de brou d'au fosc

  • 5 cullerades de vi dolç

  • sal i pebre

  • oli de gira-sol 


Preparació

Pelar les patates i tallar-les en làmines gruixudes d'un centímetre aproximadament. Posar-les a confitar amb el greix, sal i pebre. Un cop confitades, enrossir-les a foc fort pels dos costats. Fregir els quatre ous amb oli de gira-sol. Enrossir el foie gras (d'un gruix d'un cm), l'all i el pebre. Per preparar la salsa, reduir el vi i el brou fins que el vi dolç quedi una mica dens. Afegir la meitat de la tòfona ratllada i deixar coure un màxim d'un minut. Amb la salsa a punt, ja es pot muntar el plat.