Recepta del Restaurant Cullera de Boix https://www.facebook.com/#!/restaurant.culleradeboix?fref=ts Hamburguesa de vedella amb ceba confitada, foie gras i salsa de tòfona Ingredients: · 200 g de carn de vedella picada · sal · pebre negre · 1 gra d'all · julivert picat · 1 ou · 60 g de foie gras tallat finet · 1 cullerada de ceba confitada (ceba cuita amb paciència, a foc fluix, amb oli) · ½ pa d’hamburguesa amb espècies · ruca · oli d’oliva verge extra · un polsim de sucre · reducció de porto · salsa de tòfona (barregeu fons de carn reduït, tòfona ratllada i una mica de mantega per lligar la salsa) Preparació: 1. Per a l'hamburguesa: barregeu la carn picada, sal, pebre negre, l'all i el julivert picats i una mica d'ou. 2. Fregiu la ruca amb oli i amb un polsim de sucre, per tal de treure-li l’amargor. 3. Marqueu el fetge gras a la planxa. 4. Feu l’hamburguesa a la planxa, al gust del comensal. Muntatge 1. Poseu el pa de base, l’hamburguesa a sobre, afegiu-hi el foie gras, la ceba confitada, la salsa de tòfona i, a un costat, la ruca fregida. Acabeu-ho amb una mica de reducció de porto. Un plat dels restaurants Cullera de Boix · Cullera de Boix Rambla. Hospital, 3. Barcelona. 93 412 49 44 · Cullera de Boix Urquinaona. Ronda Sant Pere, 24. Barcelona. 93 268 79 82 |
Receptes >