Receptes‎ > ‎

Hamburguesa de vedella

 
 
 
 

Recepta del Restaurant Cullera de Boix

https://www.facebook.com/#!/restaurant.culleradeboix?fref=ts

Hamburguesa de vedella amb ceba confitada, foie gras i salsa de tòfona

Ingredients:

·         200 g de carn de vedella picada

·         sal

·         pebre negre

·         1 gra d'all

·         julivert picat

·         1 ou

·         60 g de foie gras tallat finet

·         1 cullerada de ceba confitada (ceba cuita amb paciència, a foc fluix, amb oli)

·         ½ pa d’hamburguesa amb espècies

·         ruca

·         oli d’oliva verge extra

·         un polsim de sucre

·         reducció de porto

·         salsa de tòfona (barregeu fons de carn reduït, tòfona ratllada i una mica de mantega per lligar la salsa)

Preparació:

1.       Per a l'hamburguesa: barregeu la carn picada, sal, pebre negre, l'all i el julivert picats i una mica d'ou.

2.       Fregiu la ruca amb oli i amb un polsim de sucre, per tal de treure-li l’amargor.

3.       Marqueu el fetge gras a la planxa.

4.       Feu l’hamburguesa a la planxa, al gust del comensal.

Muntatge

1.       Poseu el pa de base, l’hamburguesa a sobre, afegiu-hi el foie gras, la ceba confitada, la salsa de tòfona i, a un costat, la ruca fregida. Acabeu-ho amb una mica de reducció de porto.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

·         Cullera de Boix Rambla. Hospital, 3. Barcelona. 93 412 49 44

·         Cullera de Boix Urquinaona. Ronda Sant Pere, 24. Barcelona. 93 268 79 82