Recepta de bonplat Tallarines amb Tòfona i Parmesà Dificultat: mitjana Ingredients per 4 persones 400 g. Tallarines 150 g. Parmesà ratllat Tòfona negra 1 Carcassa de pollastre Herbes pel caldo Oli d’oliva i sal Preparació Prepararem un brou suau amb el pollastre i les herbes. El deixarem bullir 45 minuts i el colarem. Tornarem a posar el caldo al foc i hi bullirem les tallarines durant 10 minuts, les traurem del brou i les reservarem. En un recipient a part hi posarem 5 o 6 cullerots de brou, esperarem que comenci a bullir, afegirem un bon raig d’oli d’oliva, la tòfona ratllada i el formatge parmesà. Quan faci 5 minuts que bulli hi ajuntarem les tallarines deixant que cogui tot junt fins que quedi casi sense suc (de 5 a 8 minuts aproximadament). Quan les anem a servir hi ratllarem tòfona per sobre com també formatge parmesà. Aquest plat és deliciós i es menja acabat de fer ben calent
|
Receptes >