Receptes‎ > ‎

Tallarines amb Tòfona i Parmesà

 

Recepta de bonplat

http://bonplat.cat/

Tallarines amb Tòfona i Parmesà

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

400 g. Tallarines

150 g. Parmesà ratllat

Tòfona negra

1 Carcassa de pollastre

Herbes pel caldo

Oli d’oliva i sal

Preparació

Prepararem un brou suau amb el pollastre i les herbes. El deixarem bullir 45 minuts i el colarem. Tornarem a posar el caldo al foc i hi bullirem les tallarines durant 10 minuts, les traurem del brou i les reservarem.

En un recipient a part hi posarem 5 o 6 cullerots de brou, esperarem que comenci a bullir, afegirem un bon raig d’oli d’oliva, la tòfona ratllada i el formatge parmesà. Quan faci 5 minuts que bulli hi ajuntarem les tallarines deixant que cogui tot junt fins que quedi casi sense suc (de 5 a 8 minuts aproximadament).

Quan les anem a servir hi ratllarem tòfona per sobre com també formatge parmesà.

Aquest plat és deliciós i es menja acabat de fer ben calent