Recepta de Benvingut Aligué-Cuina.cat http://www.cuina.cat/ca/receptes/timbal-de-patata-ou-crema-de-parmesa-i-tofona-d-estiu-517.php
Ingredients per a 4 persones: • 500 g de patates • 75 g de mantega • 50 ml de crema de llet • sal • 50 g de tòfona d’estiu • 4 rovells d’ou • oli de tòfona Per a la crema de parmesà: • 500 ml de crema de llet • 120 g de parmesà
Preparació:
Bulliu les patates pelades i tallades a daus. Quan estiguin cuites, escorreu-les i passeu-les per un passapurés. Afegiu-hi la mantega i la crema de llet, i poseu-ho en una mànega de pastisseria. Preneu quatre cèrcols de pastisseria de 5 cm d’alt x 6 cm de diàmetre. Ompliu el fons i els costats de cada cèrcol i poseu-hi un rovell al mig. Acabeu-ho d’omplir amb el puré de patates.
Per a la crema de parmesà:
feu bullir la crema de llet, traieu-la del foc i afegiu-hi el formatge. Remeneu-ho ben remenat i coleu-ho perquè quedi una salsa fina. Escalfeu els cèrcols de patates al forn 5 min a 180 ºC. Desemmotlleu-los i poseu-los a sobre de crema de parmesà calenta. A sobre, talleu-hi una mica de tòfona d’estiu i
poseu-hi unes gotes d’oli de tòfona |
Receptes >