Receptes‎ > ‎

torrada ràpida de verdures amb botifarra negra i oli de tòfona
Ja sabeu, els que em llegiu sovint, que tinc tendència a posar coses sobre el pa, a saltar verdures i a menjar botifarra negra sempre que en tinc. És lògic, doncs, que quan necessito preparar alguna cosa ràpida i gustosa per sopar una mica, em surti una coca com aquesta, encara més bona perquè tenia un pa de pipes fet a casa que torrat queda la mar de bé com a base.

 

Aquestes coques no tenen secret: tallem el pa en forma rectangular (ja he dit que aquest era fet a casa en panificadora, o sigui que té forma quadrada i només cal tallar-lo per la meitat) i el torrem.

 

A banda, saltem en un wok o en una paella unes quantes verdures que tinguem a la nevera, tallades a la juliana (aquest cop hi vaig posar ceba, pebrot verd, pebrot vermell i albergínia) i quan les verdures comencin a estovar-se, les salem, hi afegim la botifarra negra tallada a daus. Seguim saltant un parell de minuts fins que la botifarra es comença a desfer i servim el conjunt sobre la torrada amb un rajolinet d'oli de tòfona per sobre.