tofonacatalana

  • Inici
  • Tòfones
    Què és una Tòfona
    Regions tòfoneres
    Classes de Tòfones
    El cultiu de la tòfona
    Cómo conservar las trufas
    La Tòfona del desert
    Las trufas,un manjar culinario
    Servei d'extensió agrària
    Establiment i gestió d'un pla
    Passió per les tòfones
    Guía d'higiene correctes
    Micologia aplicada
    ADN de la #TRUFA
    Historia de la Trufa
    Estructures Genètiques i filogeogràfics del fong simbiòtic
    Tuber Regimontanum, una nueva especie de trufa
    El cultivo de la Trufa
    Trufa negra de Teruel
  • Terrenys
    1-Abans
    1-Desprès
  • El Temps
    El temps a Gandesa
    Temps a La Palma d'Ebre
  • Contactar
  • Calendari
    Calendari lunar
  • Fires
    Feria de la Trufa en Soto en Cameros 2014
    VI Feria Gastronómica dedicada a la trufa blanca de El Andévalo 2014
    Fira de la Tòfona Vic 2014
    Fira de la Tòfona de Solsona 2014
    Fira de la Tòfona Vistabella del Maestrat 2014
    Feria trufa Abejar (Soria) 2014
    Fira de la Tòfona del Berguedà 2014
    Fira de la tòfona a Soto en Cameros 2013
    Feria de la Trufa de Verano 2013
  • Vídeos
    Audio programa radio
    Vídeos You Tube
    Vídeos Tòfona
    Vídeos receptes amb Tòfona
  • Receptes
    Totes les receptes
  • Varis
    Webs amigues
    Ecotenda
    Adob verd
    Agrorganics
    Les Refardes
  • Tenda
  • Reculls
    Reculls premsa maig-juliol 2014
    Reculls premsa gener-abril 2014
    RECULLS DE PREMSA 2013
  • Noticies
    III FESTIVAL VINOTRUFAJAZZ
    Sortida a Terol "Descobrir el món de la Tòfona"
    Jardín Micológico ‘La Trufa’, Priego de Córdoba

Suscriu-me al bloc

“Suscriu-re's

Tòfona Catalana

Facebook

 

Crea el teu distintiu

contadores

Noticies al mobil

Google corrents
Reculls‎ > ‎

RECULLS DE PREMSA 2013

Saber cada vez más cosas sobre la Trufa

¿Cuánto es el retorno que se puede tener por invertir en trufes

CITA y DPZ colaboran para determinar las zonas óptimas para la trufa

Ostres, vainilla, tòfona, els aliments afrodisíacs entre el mite i la realitat

Neix CuinaVo, el col•lectiu gastronòmic del Vallès Oriental

La Trufa: El caviar de las setas

Trufa negra: un lujo del verano

La trufa de verano, la estrella en Mercato Ballaró

Las comarcas de Baza y Huéscar y el cultivo de trufas

Placer divino e italiano

La tòfona no deixa indiferent a ningú

Libro sobre Trufas

La Feria de la Trufa de Verano de Belmonte

Feria Soto en Cameros

El Mezquín quiere rentabilizar la trufa de verano

No es Trufa todo lo que reluce

L´amenaça del canvi climàtic

 

Las 23 recetas con trufa del Chef Nefatalí Velilla

 

Recull sobre la Tòfona

 

Belmonte cocina la mejor trufa

 

Cursos

 

La Trufa negra y sus vinós

 

Tercer congreso mundial sobre la trufa en Teruel

 

Museo de la Trufa


Comments

Report Abuse|Powered By Google Sites